Neoenerji Nasıl Yapılır?

İnsan bedeni tüm organ ve sistemleriyle bir bütünlük içindedir. Bir bölgeyi ele alıp, bütünün geri kalan kısmını yok sayarak ilgilenmemek, doğru bir yaklaşım değildir. Dolayısıyla enerji çalışması bedenin bütününe çalışılır.
İnsan Ruh-Beden-Zihin olarak bir bütündür. Hatta insan çevresiyle ve eko sistemle de bir ve bütündür. Bu bütünlük yaşam sürecinin her hangi bir evresinde, duygusal, düşünsel ya da fiziksel bir travma sonucu bozulabilir.

Neoenerji bireyin dünya gezegeni üzerinde yani yer ve gök arasında ki konumunda yaşamının daha bilinçli dolayısıyla daha farkında olma haline izin verir.

Neoenerji gerek yakından gerekse uzaktan güvenle çalışılabilir. Enerjinin akışına göre her seans farklılıklar gösterir. Çalışma sırasındaki frekansın ve bedenin dönüşümüne ihtiyaç duyulan küçük dokunsal enerji pasları yapılabilir. Yoğun akışın ihtiyaç duyulduğu yerler bedenin ve organların bilincini takip eden meditatif bir dua seremonisi gibi çalışır.

Enerjinin bedendeki çalışma prensibi kuantum enerji yaklaşımı ile daha net anlaşılabilir.

Kuantum fiziğinde de tıpkı Fiziğin temel kuralı olan “enerji asla kaybolmaz başkaenerji çeşitlerine sadece dönüşür” yasası ile örtüşmekle birlikte zaman, mekan ve madde olmaksızın evrendeki her şeyin sadece enerjiden ibaret olduğu düşünülmektedir.
Şifa alan, hastalık ya da sakatlık değildir; kişinin bünyesidir. Kişinin asıl dengelenmesi ve enerjisel olarak düzenlenmesi gereken bilincidir. Neoenerji çalışmaları yüksek farkındalık sağlayarak kişinin bilincinin uyanışına rehberlik eden bir metodtur.
Uygulanan ve aktarılan enerji şifası kişinin bedeninden haftalar geçse de asla çıkmaz. Kişide denge ve uyum hali devam eder. Kişinin bilinç ve idrak açılımı ile daha farkında ve bütünsel sorumluluğunun bilincinde olur.

Scroll to Top
WhatsApp
1
Yardıma ihtiyacınız var mı?
Merhaba 👋 Size yardımcı olabilir miyim?