Bioenerji Nedir?

İngilizce bir kelime olan bioenerji’nin Türkçe kelime anlamı “yaşama dönük sağlık ve canlılık akımıdır.” kozmik bir enerjidir. Cihazlarla da ölçülebilen bilimsel bir konudur. Evrende her şey enerjiden oluşmuştur. Hayatın devamlılığı için bu yaşam akımı hiç kesilmeden enerjik bir döngü olarak akmalıdır.

Bioenerji uygulaması, evrenin sonsuz enerjisi ile insan bedeninin mükemmel uyumunu standart hale getirmeyi sağlayan benzersiz bir şifa tekniğidir. Bioenerji tüm hücreleri canlandıran bağışıklık sistemini güçlendiren, metabolizmayı ve hormonları hızlandıran içsel bir enerjidir. Enerji bedenimiz dengeli eşit şekilde fiziksel bedeni çevrelediğinde sağlıklıyız, ancak bioenerji dengesiz olduğu zaman, çok sık hasta oluruz.

Bioenerji sadece hastalık ve ağrı durumunda değil sağlıklıyken de uygulanabilir. Yaşam kalitenizi arttırmak moral motivasyon gücünüzü yükseltmek için her zaman başvurabileceğiniz yan etkisi olmayan, doğal, ve etkili bir şifa yöntemidir. Son yıllarda enerji tıbbı uygulamalarından biri olarak kabul görmesine rağmen Avrupa ülkeleri, Amerika ve doğu kültürlerinde alternatif tıp uygulamaları ve sağlıklı yaşam danışmanlığı anlamında etkin olarak kullanılan bir şifalandırma yöntemidir. Bir çok ülkede ve farklı kültürlerde bioenerji farklı şekillerde isimlendirilse de temelde hepsi aynı kozmik bilgiyi barındırmaktadır. Evrensel enerji, yaşam enerjisi, çi, ki, prana, kozmik enerji, v.s gibi tüm hepsi kainatta olan ve bütün canlılarda olduğu kabul edilen güçtür.

Günümüzde Rusya, Azerbeycan, Çin, İngiltere, Japonya ve bazı Batı Avrupa ülkelerinde bioenerji tıbbı, geniş çapta hizmete girmiştir. ABD de ünlü cerrahlar programa koydukları

kritik ameliyatları öncesinde ve sonrasında, hastalarına bioenerji seansı uygulatmaktadır. Örneğin olarak ABD de yaşayan dünyaca ünlü kalp cerrahımız Prof.Dr. Mehmet Öz bunlardan sadece biridir. Sadece Avrupa ülkelerinde 17,000 bioenerjistin hastanelerde görev aldığı bilinmektedir.

Daha sağlıklı, daha huzurlu ve dengeli bir hayat için bioenerji tıbbının önemi büyüktür.

Scroll to Top
WhatsApp
1
Yardıma ihtiyacınız var mı?
Merhaba 👋 Size yardımcı olabilir miyim?