Neoenerji İle Başarılı Sonuçlara Nasıl Ulaşılır?

Her birimizin benzersiz ve kendimize özel ritmimizin olduğunu farkında mısınız?

Bu özel ritmin bozulması halinde hastalıklar, ağrılar ve semptomların ortaya çıktığının bilincinde misiniz?

Neoenerji daha fazla enerjinin oluşmasını sağlayan, denge ve refah duygusunu yeniden ortaya çıkaran benzersiz, eller yardımıyla dokunulmadan uygulanan bir terapidir.

Hızla, ustalıkla ve güçlü bir şekilde vücudumuz bu doğru enerjiye ve kozmik bilgiye yanıt verir. Neoenerji seansları; kalıcı, sorunlu ve enerji kaybettiren bir sağlık durumunu sağlıklı hale dönüştürmek için bir katalizör görevi görür. Her seans, kendimize özgü doğal ritmimizle olan ilişkimizi restore eder. Enerjimizi daha iyi nasıl kullanacağımıza ilişkin farkındalığımız oluşmaya başlar.

Bu şekilde yaptığımız değişiklikler bizi yaşadığımız hayata daha yakın hale getirir ki bu durum kendi özümüzü destekleyerek ve besleyerek iyileşmenin temelini oluşturmuş olur.
Yaralanma, hastalık veya belirtilerin ortaya çıktığı bölgede sürekli tekrarlanan bir sistem bozukluğu vardır. Nihai olarak hastalığın gerçekleşmesi için, enerjimiz bu çakralarda  bloke olur. Hastalık durumunda semptomlar yaşarız, teşhise bakarız ve sonra reçete edilen tıbbı tedavileri bu blokajları normal kabullenerek alırız. Hatta sadece hastalıkların ortaya çıkması ile değil aynı zamanda duygu durumumuz, enerjetik olarak hissettiklerimiz de bize enerji bedenimizdeki durum ve blokajlar hakkında fikir verir.  Üzgün olmak, başkalarıyla iletişiminde sıkıntılar yaşamak, kaygılanmak, korkmak ya da korkusuz olmak, kendini sıkışmış, güçsüz, umutsuz hissetmek, kaygısızlık duygusu, yararsız olduğunu hissetme, umutsuzluk hissi, hayalleri boşa çıkma hissi v.s.  enerjinin göstergeleridir. Çoğunlukla bu hislerden ya da durumlardan herhangi birini ya da bir kaçını yaşayanlar durumu farkına varsa da bedeninde bu durumu yaşatan bir şeylerin farkında olurlar ama bundan kurtulmak için ne yapmak gerektiğini tam olarak bilemezler.  Bu tür duygular her zaman, istemediğimiz sağlık belirtilerine eşlik eder.  Blokajları farkına varmadan görmezden gelerek duygu durumundaki bu tarz değişiklikleri izah etmek için kişiler farklı yorumlarda bulunabilirler. Örneğin;  kan şekerim düşük, az uyudum  gibi bahaneler,  çevre faktörleri, yediğimiz yiyecekler, yaşam tarzı ve sorumluluk almadan sonucu belirlemeye izin verdiğimiz diğer şeyler sayılabilir. Hatta kendimizi düşüncelerimizle bile bloke edebiliriz.

Sonuç olarak, neoenerji çalışmalarıyla enerji tıkanıklığının temel kaynağını belirleyebildiğimizde kişisel iyileşme başlar. Neoenerji bedene bütüncül olarak enerji verici, ödüllendirici, basit ancak etkili bir uygulamadır. Fiziksel ruhsal ve enerjetik olarak yapılan bir Neoenerji çalışması ile durgun enerjiyi harekete geçirmek ve gidermek mümkündür. Neoenerji alanın doğal ve dengeli akışını yeniden oluşturmak için vücudumuzun etrafında çeşitli bilimsel el teknikleri kullanılır. Böylece neoenerji ile vücudumuzdaki  fiziksel, duygusal ve zihinsel dengesizlikler herhangi bir girişimsel işlem olmadan tamamen doğal yollarla elimine edilmiş ve beden dengelenmiş olur. Neoenerji ile enerji kanallarının düzenlenmesi ağrısız ve yan etkisiz olarak etkili ve başarılı bir şekilde sağlanır.

Scroll to Top
WhatsApp
1
Yardıma ihtiyacınız var mı?
Merhaba 👋 Size yardımcı olabilir miyim?